به گزارش خیرخبر به نقل از سایت خبری کمیته امداد، هر ساله به مناسبت بازگشایی مدارس جشن عاطفه ها همزمان در سراسر کشور برگزار می شود تا در این جشن با جمع آوری کمک های مردمی دست دانش آموزان نیازمند و محروم گرفته شود.
هدف از برگزاری این جشن، تامین مایحتاج و پوشاک و نوشتافزار تحصیلی دانشآموزان نیازمند است.
بر این اساس این نهاد امسال با شعار "مهر در انتظار همدلی" همزمان با شروع سال تحصیلی جدید با برپایی 51هزار و 443پایگاه ثابت و سیار در تهران و سراسر کشور وجوهات و کمکهای مردمی را در جشن عاطفه ها جمع آوری و بین دانش آموزان تحت پوشش و نیازمند توزیع می کند.
امسال این جشن در دو بخش مردمی در روزهای 26و 27 شهریورماه جاری با هفت هزار پایگاه و در بخش مدارس درهشتم مهرماه با 40هزار پایگاه در سراسر کشور برگزار میشود.
پنج هزار پایگاهی که در روز نخست برای جشن عاطفهها برپا میشوند، عموما در مراکز امداد و پایگاههای شهری و دوهزار پایگاه روز دوم که مصادف با روز جمعه خواهد بود در مصلیهای نماز جمعه و معابر ورودی شهرها مستقر می شوند.
چهارهزار و 443 پایگاه نیز درتهران برای برگزاری این جشن در نظر گرفته شده که شامل 607 پایگاه ثابت، 67 پایگاه سیار، 3 هزار و 16 پایگاه در مدارس 363 پایگاه در مساجد، 97 مرکز نیکوکاری، 283 پایگاه بسیج است که بیش از 1600 نفر در برپایی جشن عاطفههای امسال همکاری دارند.
پایگاههای اصلی جشن عاطفه ها در استان تهران درامامزاده صالح ، پارک دانشجو و شاه عبدالعظیم مستقر هستند.
با هماهنگی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، مرحله دوم جشن عاطفهها هشتم مهرماه در مدارس و واحدهای آموزشی برگزار خواهد شد و 40 هزار پایگاه در مدارس و مراکز آموزشی آماده جمعآوری کمکهای مردمی برای دانشآموزان نیازمند هستند.
کمکهای جمع آوری شده در مرحله نخست جشن عاطفهها فقط در میان حدود 330 هزار دانشآموز (هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان) توزیع خواهد شد؛ اما کمکهای جمع آوری شده در مدارس آموزش و پرورش الزاما در اختیار تحت پوششان امداد قرار نمی گیرد بلکه در میان تمامی دانش آموزان نیازمند شناسایی شده می شود.
به گزارش خیر نیوز «فرزاد هوشیار پارسیان» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توجه جدی به پدیده تکدی گری و برچیدن آن از سطح شهر تهران از اولویت های کاری مدیریت جدید این مجموعه است.
وی گفت که دراین خصوص در 12 حوزه از آسیب های اجتماعی همچون تکدی گری، ایدز، هپاتیت، کارتون خوابی و سالمندی، دپارتمان های تخصصی تشکیل خواهد شد.
پارسیان با اشاره به اینکه دپارتمان ها با حضور اساتید دانشگاه ها و به صورت علمی مدیریت خواهد شد افزود: این اقدام پس از تایید شهردار تهران و شورای اسلامی شهر صورت می گیرد.
وی گفت: تلاش داریم سازمان رفاه و خدمات شهرداری تهران را به یک سازمان مردم نهاد تبدیل کنیم.
پاسیان افزود: تمام مشکلات و آسیب های اجتماعی را در مناطق 22گانه به ویژه منطقه 12 با کمک سمن ها و کانون های خیریه مورد بررسی قرار خواهیم داد.
مدیرعامل جدید سازمان رفاه و خدمات شهرداری تهران با اشاره به اینکه از بین بردن آسیب های اجتماعی در کلان شهرها از جمله تهران نیازمند همکاری سایر نهادها و سازمان ها است گفت: با هماهنگی و همکاری پلیس، قوه قضاییه و نیروی انتظامی می توانیم در این بخش ها به موفقیت برسیم.
فرزاد هوشیار پارسیان روزشنبه هفته جاری درآیینی به عنوان جایگزین حسین زارع صفت در سازمان رفاه و خدمات شهرداری تهران معرفی شد.
هوشیار پارسیان بیش از این مدیرعامل برج میلاد تهران بود که قرار است عصر امروز آیین تودیع وی و معارفه علی شریفی به عنوان مدیرعامل جدید برج میلاد برگزار می شود.
معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت:کميته امداد امام (ره) که همچنان نام مبارک امام خميني (ره) را بر تارک خود دارد و از نزديک با مشکلات و مصائب اقشاري از ميهن اسلاميمان آشناست، کارنامه اي پرمايه و پرافتخار دارد و اميد مي رود با همين حميت و غيرت بلکه افزون از آن به پيش رود و هر چه بيشتر مباني فکري- اعتقادي اسلامي و ايراني را با عمق و بصيرت بيشتر پيش چشم داشته باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومي و اطلاع رساني کميته امداد امام خميني (ره)،محمد شريعتمداري در پيامي که در مراسم افتتاحيه همايش علمي رفتارهاي حمايتگرانه در عصر جهاني شدن در سالن همايش هاي بين المللي غدير مجتمع فرهنگي کميته امداد امام خميني (ره) قرائت شد ، اين مطلب را بيان کرد.
وي با بيان اينکه يکي از مهم ترين اهداف و آرمان هاي انقلاب اسلامي حمايت از محرومان و مستمندان و خدمت به مستضعفان و ضعفا و دردمندان است،افزود:خداوند را شاکريم که با تدبير رهبر کبير انقلاب و به دست نيروهاي برآمده از ايران اسلامي، رفتارهاي حمايتگرانه در قالب نهادي مردمي تجسم يافت و به رغم موانع و مشکلات پا گرفت و باليد و پرثمر گشت.
وي ادامه داد:اکنون سه دهه از شکل گيري نهاد به نام کميته امداد امام خميني (ره) گذشته است که بر اساس توانمندسازي افراد تحت پوشش و با عنايت ويژه به رعايت کرامت انساني به خدمت رساني ادامه مي دهد.
معاون اجرايي رئيس جمهوري خاطر نشان کرد:مقطعي که هم اکنون در آن به سر مي بريم به لحاظ زماني و مکاني، شرايط منطقه اي و بين المللي و ابعاد فرهنگي، سياسي و اجتماعي، مقطعي حساس و پراهميت محسوب مي شود.
وي ادامه داد:با توجه به شرايط پيچيده منطقه اي و با عنايت به دوران گذار در روابط بين الملل که مقام معظم رهبري از آن به عنوان «پيچ بزرگ تاريخي» ياد کرده اند، روز به روز بر موقعيت و مسئوليت و وظيفه ملي و منطقه اي و جهاني جمهوري اسلامي ايران افزوده مي شود.
شريعتمداري افزود:در اين ميان، نقش کميته امداد امام (ره) که همچنان نام مبارک امام خميني (ره) را بر تارک خود دارد و به مثابه يادگاري ارزشمند از يادگارهاي ايشان پابرجا است اگر از بسياري همگنان خويش بيشتر نباشد،کمتر نيست.نهادي که از نزديک با مشکلات و مصائب اقشاري از ميهن اسلاميمان آشناست، کارنامه اي پرمايه و پرافتخار دارد و اميد مي رود با همين حميت و غيرت بلکه افزون از آن به پيش رود و هر چه بيشتر مباني فکري- اعتقادي اسلامي و ايراني را با عمق و بصيرت بيشتر پيش چشم داشته باشد.
وي خاطر نشان کرد:کميته امداد امام (ره) از ديگر سو مي تواند و بايد با تجهيز خود به دانش و فناوري هاي روز و استفاده از تجارب و استانداردهاي جهاني هم خود را در مقام سازماني چابک و پيش رو و متعالي نمايان کند و هم از اين دستاوردها در بهينه سازي عملکرد و
انجام وظايف خويش به صورت جهشي کمي و کيفي متناسب با شرايط نوين داخلي و خارجي و مطابق با نيازها و حاجات ارباب رجوع خود کمال حسن استفاده را ببرد.
اين مقام مسئول ادامه داد: لذا پيوندي را که ميان کميته امداد امام خميني (ره) و مرکز ملي مطالعات جهاني شدن در قالب همکاري هاي علمي و پژوهشي و در چارچوب اين همايش شکل گرفته است، به فال نيک مي گيريم.
شريعتمداري افزود:مرکز ملي مطالعات جهاني شدن در مقام انديشکده اي ملي با ابعاد جهاني و با برخورداري از پژوهشگران و استادان صاحبنظر در عرصه مسائل جهاني قابليت رصد تحولات بين المللي را داشته و از ظرفيت بسيار بالايي براي کمک به سياستگذاري و برنامه ريزي کشور در حوزه کاربردي برخوردار است.
وي تصريح کرد:لذا اين مرکز توانايي لازم را براي تبيين الگوي حمايتگري در سطح بين المللي و جهاني کردن ايده حمايتگري جمهوري اسلامي ايران داراست و مي تواند در جريان شناسي، ظرفيت سازي و آينده پژوهي، کميته امداد امام(ره) را ياري رساند.
وي گفت:اميدواريم با برگزاري همايش علمي «رفتارهاي حمايتگرانه در عصر جهاني شدن» گامي ديگر در راه تعالي و استواري آرمان ها و تبيين دستاوردهاي انقلاب برداريم و با شناخت و بصيرتي بيش از پيش در عين تشريح الگوي حمايتگري جمهوري اسلامي ايران به بحث و بررسي در خصوص ويژگي ها و الزامات عصر جهاني شدن و فرصت ها و امکانات برآمده از آن در جهت تقويت و توانمندسازي نيازمندان و انتقال تجارب مربوط به خدمت رساني به محرومان در دنياي جهاني شده بپردازيم.
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشورگفت: با توجه به اینکه سهم سالمندان در برنامه توسعه سوم، چهارم و پنجم تنها یک درصد بوده است سعی داریم از تمام ظرفیتهای برنامه ششم برای سالمندان استفاده کنیم.
«صادق رستمی» در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که باید به اجماع بر روی آن رسید بانک اطلاعات سالمندان کشور است؛ تا متناسب با این اطلاعات، ارائه خدمات به سالمندان مشخص شود که دبیرخانه پیگیر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از توانمندی سالمندان با توسعه مرکز غیردولتی میسر خواهد بود، گفت: دیگر مواردی که دبیرخانه در دستور کار قرار دارد، تدوین نهایی دستورالعمل تشکیل شورای سالمندان کشور و استانها است.
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور ادامه داد: همچنین بحث «بیمههای مراقبتی» در دستو کار دبیرخانه قرار دارد و در جلسات آتی شورای ملی سالمندان مسائل مربوط به «شهرهای دوستدار سالمند» مطرح خواهد شد، تا در سطح استانها نیز مراکزی متناسب با نیاز سالمندان، معلولان و جانبازان تشکیل شود.
وی با تشریح بخش دیگری از وظایف دبیرخانه گفت: به تمامی دستگاههای مرتبط با سالمندان پیشنویس شورا ارسال شده که پس از ارسال و جمعآوری پیشنهادات آنان تدوین نهایی سند ملی سالمندان در دومین جلسه شورای ملی سالمندان با حضور رئیس شورای ملی سالمندان (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در آذر ماه برگزار خواهد شد.
وی در خاتمه گفت: با توجه به اهمیت موضوع و دستور صریح وزیر کار در تدوین نهایی سند جلسات به آذرماه تغییر یافت تا بعد از اینکه سند در شورای ملی سالمندان به تصویب رسید، در هیات وزیران مطرح و به تصویب برسد.
امام على سلام الله علیه :
مَنْ حَسُنَتْ خَليقَتُهُ طابَتْ عِشْرَتُهُ؛
هر كس خوش اخلاق باشد، زندگىاش پاكيزه و گوارا مىگردد.